Nieuwe website laten maken

Iedereen weet hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk te maken. In het huidige internettijdperk zal het grootste deel van uw potentiële klanten uw website bezoeken alvorens te besluiten wel of geen zaken met u te doen. Heeft uw website de juiste professionele uitstraling? Wellicht is het tijd om een nieuwe website te laten maken.

Sinds 2001 bouwt Omega Web & ICT professionele websites. Wij weten dan ook dat uw nieuwe website:

  • de juiste uitstraling moet hebben.
  • overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dient te zijn.
  • vindbaar in Google moet zijn.

De juiste uitstraling

Onze websites communiceren duidelijk wat uw bedrijf te bieden heeft. De navigatie, gebruikte kleuren en het ontwerp hebben de juiste uitstraling en sluiten desgewenst naadloos aan op uw huisstijl. Bezoekers moeten het prettig vinden om uw website te bekijken.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Vaak geldt het principe dat minder meer is. Wij nemen aan dat u - net als wij - een hekel heeft aan volgepropte pagina's, waar ieder element schreeuwt om de aandacht van de bezoeker. Van Omega Webdesign kunt u websites verwachten die overzichtelijk en prettig in het gebruik zijn. Makkelijk leesbare tekst, die niet te klein is en genoeg contrast met de achtergrond heeft. En heldere navigatie, zodat bezoekers eenvoudig hun weg in uw site kunnen vinden.

Vindbaar in Google

Goed gevonden worden via de zoekmachines kan u veel nieuwe klanten opleveren. Om gevonden te worden dient Google uw website goed te kunnen indexeren. Wanneer u uw website door Omega Web & ICT laat maken, zorgen wij ervoor dat uw website technisch goed in elkaar zit, zodat alle pagina's geïndexeerd kunnen worden door de zoekmachines.

Met behulp van het Omega CMS (content management systeem), kan uw website verder worden geoptimaliseerd voor topposities in de zoekresultaten.

Prijzen

Wij bieden al eenvoudige websites vanaf € 795 en maatwerk oplossingen vanaf € 1295.

Interesse?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.