Wat zeggen klanten over Omega Web & ICT?

VouwCard Web-to-Print Applicatie

vouwcard, web-to-print foto applicatie"De samenwerking met Omega Web & ICT hebben wij als erg prettig ervaren. Omega Web & ICT is altijd snel beschikbaar en goed bereikbaar en gaat zijn verantwoordelijkheden niet uit de weg. We kregen veelal snelle terugkoppeling op onze vragen en verzoeken welke betrekking hadden op de diverse vlakken van het ICT-gebied."

- Elga Zonneveld van VouwCard.nl, een blijvende fotoherinnering op creditcardformaat.

HugoHopper, busdienst in Heerhugowaard

hugohopper, busvervoer in heerhugowaard, website gemaakt door Omega Web & ICT"Omega Web & ICT heeft de website en huisstijl ontworpen voor de HugoHopper, een nieuwe busdienst in Heerhugowaard die is opgericht op initiatief van de gemeente en die wordt uitgevoerd door de Vervoersvereniging Heerhugowaard. Omega Web & ICT heeft haar betrokkenheid met de maatschappij getoond door de Vervoersvereniging te sponsoren.

Tijdens het ontwerpen heeft Omega Web & ICT altijd oog gehad voor de wensen van het bestuur van de Vervoersvereniging én voor de doelgroepen van de HugoHopper, onder andere ouderen. Omega Web & ICT dacht goed met ons mee en durfde het ook eerlijk te zeggen als ze iets niet zo’n goed idee vonden. Ze voelden ons goed aan. Dit heeft geresulteerd in een professioneel ogende en overzichtelijke website en huisstijl geschikt 'voor alle leeftijden'.

Ook nu het ontwerp af is, is Omega Web & ICT bereikbaar voor al onze verzoeken. Een fotomodule, een slidebar, het is allemaal geen probleem. Het Content Management Systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Enig verbeterpunt is dat we op een gegeven moment zoveel dingen met elkaar aan het afstemmen waren dat het overzicht kwijt dreigde te raken.

Dus voor wie op zoek is naar een eerlijke partner die zowel de eigen organisatie als de doelgroep/klant begrijpt, goed meedenkt en voor je klaarstaat, zou ik Omega Web & ICT zeker aanraden!"

- Jenny Falke, medewerkster van gemeente Heerhugowaard, betrokken bij HugoHopper.

Noorse Kroon, kwaliteitstruien uit Noorwegen

noorse kroon, Noorse kwaliteitstruien - webshop gemaakt door Omega Web & ICT"Ik was op zoek naar een betrouwbare website-bouwer en heb toen zo gedacht: welke website vind ik mooi maar ook prettig in elkaar zitten? Vaak staat er dan wel ergens vermeld wie de bouwer is. Zo ook bij de website van AZ, als je daar lang naar kijkt dan zit die site goed in elkaar. Maar na contact te hebben gezocht met de bouwer bleek al snel dat deze ver boven ons budget lag.

Daarom maar  op google 'webdesign Alkmaar' ingetoetst en daar kwam al snel Omega Web & ICT naar boven. 

Wat ik al snel heel prettig vond, was dat David bij ons thuis kwam om eerst eens rustig te praten over de mogelijkheden die hij ons kon bieden. Hij kwam toen meteen al met goede suggesties. Wij hebben hem toen gevraagd een offerte uit te brengen en tot onze vreugde lag deze wel binnen ons budget.

Nadat we met elkaar in zee zijn gegaan, is er voortdurend contact geweest tijdens de ontwerpfase zodat de site uiteindelijk helemaal geworden is, zoals we zelf voor ogen hadden.

Wat voor ons ook een aangename verrassing is geweest, is dat we zelf middels het 'content managment systeem' heel makkelijk de website aan de actualiteit kunnen aanpassen.

Kortom, wij zijn heel blij en tevreden met onze website en dat hebben we vooral te danken aan de goede samenwerking met Omega Web & ICT."

- Jeroen Kaptein van NoorseKroon.nl, webshop in Noorse truien.

Wilt u ook klant worden van Omega Web & ICT?

Neem contact met ons op en wij informeren u naar de uitgebreide mogelijkheden.