Google adverteren

terug naar Google Marketing

Wat is Google adverteren?

Google adverteren (via Adwords) is een zeer krachtige methode om meer potentiële klanten op uw website te krijgen. Een Google advertentiecampagne bestaat uit een serie advertenties en zoektermen waarvoor deze advertenties getoond moeten worden. Zodra een potentiële klant gericht zoekt op één van deze zoektermen wordt uw advertentie boven of rechts van de 'gewone' zoekresultaten getoond.

Voordelen van Google adverteren

Vergeleken met traditionele vormen van adverteren zijn de resultaten van adverteren via Google zeer goed meetbaar. Zo kan ondermeer worden bekeken welke zoektermen het meeste verkeer opleveren, welke advertenties het beste presteren en welke zoektermen en advertenties de meeste nieuwe klanten opleveren.

Verder levert een Google advertentiecampagne vrijwel direct resultaat op. Zodra uw campagne live staat worden uw advertenties bij de juiste zoekopdrachten getoond en wordt u door potentiële klanten gevonden.

Nog een voordeel van adverteren via Google is dat u pas betaalt op het moment dat een potentiële klant op uw advertentie heeft geklikt en op uw website terecht komt.

Wat kan Omega Web & ICT voor u betekenen op het gebied van Google adverteren?

Onze specialisten hebben ruime ervaring met het opzetten van advertentie campagnes voor zowel kleine als grote bedrijven. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen u graag bij het werven van nieuwe klanten via Google.

Interesse?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.