Over Omega Web & ICT

Omega Webdesign is een full-service internetbureau uit Heerhugowaard. Sinds 2000 helpen wij bedrijven uit het MKB om succesvol te zijn op het internet. Wat succes is verschilt uiteraard van bedrijf tot bedrijf. Een paar voorbeelden:

website maken heerhugowaard - website gebouwd voor atiswebapplicatie bouwer alkmaar - webapplicatie vouwcard

1) Voor ATIS Telecommunicatie bouwden wij een nieuwe webshop als extra verkoopkanaal voor hun vaste resellers, compleet met dealeromgeving die de resellers in hun eigen websites kunnen integreren.

2) Voor een grote, landelijk werkende makelaarsorganisatie ontwierpen wij een uitgebreide enquête applicatie, waarmee zij klanttevredenheidsonderzoeken uitvoeren.

3) Voor VouwCard.nl bouwden wij een krachtige, online applicatie, waarmee klanten zelf hun eigen fotoherinneringen kunnen ontwerpen.

4) Voor KeukenOptimaal ontwierpen wij een nieuwe website, voorzien van een content management systeem, zodat zij online hun producten en diensten kunnen presenteren.

5) De website van De Bengeltjes Kinderopvang is door Omega Webdesign gerestyled en voorzien van een content management systeem, zodat zij eenvoudiger kunnen communiceren met de ouders.

Ook uw bedrijf zouden wij graag helpen om succes te hebben op het internet.

Interesse?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.