Google optimalisatie

terug naar Google Marketing

Wat is Google optimalisatie?

Google optimalisatie gaat over het werven van nieuwe klanten, door gevonden te worden voor de juiste, relevante zoektermen in de organische "gratis" zoekresultaten.

Waarom Google optimalisatie?

Uw doelgroep gebruikt het internet om te zoeken naar producten en diensten als die van u. Het is echter niet vanzelfsprekend dat zij hierbij ook op uw website terechtkomen. Door Google optimalisatie vergroten wij de relevantie van uw webpagina's voor de zoekopdrachten die uw potentiële klanten daadwerkelijk gebruiken, zodat uw webpagina's hoger ranken in de zoekresultaten.

Hoe werkt Google optimalisatie?

In het kort gezegd kan Google optimalisatie worden onderverdeeld in twee aspecten: 1) het optimaliseren van de website, en 2) het verzamelen van de juiste inkomende links.

Het optimaliseren van de website

Bij het optimaliseren van uw website analyseren wij de zoektermen die uw potentiële klanten daadwerkelijk gebruiken bij het zoeken naar uw producten of diensten. Verder verbeteren wij de technische structuur van uw website, zodat Google alle pagina's op de juiste wijze kan indexeren. Ook bepalen wij samen met u een strategie om uw website te vullen met de juiste content, om zodoende relevanter te worden voor de gebruikte zoektermen.

Het verzamelen van de juiste links

Google ziet links naar uw website als een blijk van vertrouwen. Hoe betrouwbaarder de websites zijn die naar u linken, hoe meer gewicht aan de link wordt toegekend. Omega Web & ICT kan u adviseren bij het verzamelen van de juiste links, en indien gewenst, deze werkzaamheden ook voor u uitvoeren. 

Interesse?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.